Hvorfor føler det brasilianske hold nu et fald i styrke? I virkeligheden har Brasilien i høj grad været ramt af europæisk fodbold de seneste år, fodboldtaktik tendens til at blive integreret. Og vores indtryk af brasiliansk fodbold er gratis, uhindret, er den kunstneriske præstation. De europæiske spillere har modtaget faglig uddannelse siden barndommen, så det taktiske læsefærdighed er meget stærkt. De brasilianske spillere, vi ved, kommer ud af slumkvarteret, de havde ikke formel uddannelse, da de var unge, men det stopper ikke deres kærlighed til fodbold. Når fodbold er det eneste, der kan finde det sjovt, når børnene er unge og store, vil europæisk fodbold aldrig komme i gang med brasiliansk kunstnerisk fodboldteknologi. Kan du lide Billige Fodboldtrøjer? I vores butik er der meget god kvalitet og billige varer. Troværdigheden er meget god, fansen kan være sikker på at købe.

Uanset om det nu er Ronaldo, eller dengang Zidane, skal betragtes som fod af den europæiske fodboldteknologens øverste repræsentant, og Ronaldo, Ronaldinhos fodboldteknologi derimod kan se "taktisk fodbold" og "spille fantasien Af fodbolden "er så stor forskel. Ronaldo gennembrud defensiv teknologi er meget smuk, men altid give en meget stiv følelse, ikke små Luo gennembrud forsvar så naturlig fleksibilitet. Se på Lionel Messi, selvom som en sydamerikansk, men vokser op i Masia har allerede glemt inspirationen fra den sydamerikanske fodbold. Nu bliver Neymar det brasilianske holds lyseste stjerne, selv om teknologien er god nok, men i forhold til forgængerne har det stadig et stort hul. Spillerne skal stadig arbejde hårdt, fortsætte med at støtte det brasilianske team i min onlinebutik, Vi vil give dig det bedste Brasilien fobboldtrøje, varerne er blevet godt modtaget af fansen.

Endelig håber vi, at vi i den nærmeste fremtid stadig kan se det mest talentfulde brasilianske hold for at reproducere toppunktet, det brasilianske hold, der engang gav os utallige overraskelser. At købe og indsamle Brasilien fobboldtrøje er en god ide. Vores butik har en bred vifte af salgsfremmende aktiviteter kan deltage i vare rabatter, samt professionelle after-sales-team til at tjene dig!

 

Brasilianske hold nu ringere end fortiden

Gengivet fra:http://www.compuship.net/Brasilianske-hold-nu-ringere-end-fortiden