Musikken lød og atmosfæren blev oprettet, og Real Madrid tog de fleste af spillerne i UEFA Champions League-serien op og optrådte før de 80.000 fans på Bernabeu-stadionet. Og en af ​​de vigtigste spillere er endnu ikke kommet, og alle venter stadig på sit udseende. Da Ronaldo endelig kom frem i spotlightet, gav fansen en døvende jubel. Efter at have givet en vidunderlig præstation i UEFA Champions League finalerne, er dette den lavest specielle kult Ronaldo bør nyde. Køb Billige Fodboldtrøjer kan gå til vores online butik, hvor der er mange rabatprodukter.

UEFA Champions League-finalen blev forudsagt at være "Bells final" i lang tid, men det blev snart til "Ronaldo's final" efter starten af ​​spillet. Han blev den anden spiller i historien for at score 3 gange i UEFA Champions League-finalen, og det var hans første fulde kontrol af spillet. Ronaldo's strålende bidrag kommer fra den perfekte tilstand til at score 16 mål i sine sidste 10 sejlspil. UEFA Champions League 1/4 final mod Bayern München, semifinale mod Atletico, La Liga nøgle titel kampagne, Uefa Champions League finaler, under stort pres, Ronaldo at spille niveauet af forfald. Ronaldo's præstationer er så skinnende som hans tænder og dømmer fra de seneste seks måneders præstationer, er der ingen tvivl om, at et andet Golden Globes-trofæ venter på Ronaldo. Køb Billige Ronaldo Trøjer og blive de bedste fans! I 2016-17 sæsonen scorede Ronaldo 51 mål i 50 kampe. Ronaldo har sat et højt mål for sin karriere, med 50 mål det laveste antal mål siden 2012-13 sæsonen!

Ronaldo er også den første spiller til at opnå et så stort mål. Ud over at gøre målet videnskabeligt, tilpasser han sig også konstant for at opnå maksimal effektivitet. Tidligt i sin karriere var han en tynd vinger, men nu er han et stærkt og effektivt center. Denne sæson er Ronaldo blevet andenpladsen i La Liga 8-sæsonenes efterfølgende sæson og scorer mere end 25 spillere. Ifølge den nuværende tilstand er Ronaldo sandsynligvis 9 mål i træk for at nå 25 +, og endda muligheden for 10 sæsoner At nå disse data. Køb Billige Ronaldo Trøjer support ham venligst klik her. Ronaldo er ustoppelig på banen, og Juventus, den stærkeste defensivlinie i Europa, føler det allerede.

 

Ronaldo er den største skydespil i fodboldens historie

Gengivet fra:http://www.compuship.net/Ronaldo-er-den-storste-skydespil-i-fodboldens-historie