2. juni lancerede Liverpool og sponsorer i fællesskab den 17/18 årstidens nye væk fodboldtrøje. Er 1995/96 sæsonen klassisk hvid og grøn væk fodboldtrøje til design inspiration, genskabt den klassiske væk fodboldtrøje. Ny fodboldtrøje med en hvid dominerende nuance, sammen med 1995/96 sæson væk fodboldtrøje det samme grønne blokke mønster design. Det grønne blokmønster på ny fodboldtrøje ændres til en grøn fin strimmel. Dette er forskelligt fra det gamle stil design. Det bevarer både det klassiske design og de innovative ideer af forskellige designs.Billige Fodboldtrøjer er meget overkommelig i vores butik.

Den nye væk fodboldtrøje er designet af en rund krave med sorte og hvide striber, mens du tilføjer et hvidt inverteret trapezformet plaster. Ny fodboldtrøje bag kraven broderet med et sort "96" flamme-logo, til at sørge for "Hillsborough Disaster" tabte 96 af Liverpool fans. Fodboldtrøje brystet "Li-bird" -mærke i sort stil til stede, venstre og højre på begge sider af årets "1892" og "2017" ord, bunden trykte også "$ number years" ord for at fejre Liverpool er en 125-årig engelsk fodboldklub. Ny fodboldtrøje bruger sponsorens "NB Dry" -teknologi for at sikre, at spillerne forbliver tørre og komfortable i sporten. Hvert stykke fodboldtrøje er forbundet med laser mærkning med et separat nummer. Dette er Liverpools nye sæson væk fodbold skjorte stil. Farven er hvid og grøn. De fire stjerner i publicitetsbillederne så meget flotte ud. Til vores online butik til Køb Liverpool Trøje kvalitet er meget god. Det ser godt ud, kop.

5. juni Eftermiddag Sponsorer lancerer begrænset Liverpool-jubilæumsudgave væk fodboldtrøje. Den begrænsede erindringsversion af væk fodboldtrøje, sponsorens specialudgave, bruger samme stildesign som før, men der er mindre indlysende forskel. Den nye Liverpool Limited erindringsudgave væk fodboldtrøje blev lanceret for at ære 125 årsdagen for holdets etablering. Begrænset erindringsudgave Ny væk fodboldtrøje Hoveddelen er at ændre den grønne linje ind i en lyseblå linje. Ændringen kommer fra det hvide og blå design af Liverpool-klubbenes første sæt fodboldtrøje i 1982 og den begrænsede udgave af væk fodbold Shirt sælger kun 1982 stykker og sælger kun afspillerens version af fodboldtrøje. Liverpools nye begrænsede erindringsudgave væk fodboldtrøje Hvad synes du?Køb Liverpool Trøje i vores butik Kommentarer Fortæl os!

Liverpool 2017/18 sæson væk fodbold skjorte er blevet officielt frigivet

Gengivet fra:http://www.compuship.net/Liverpool-2017-18-seson-vek-fodbold-skjorte-er-blevet-officielt-frigivet