Som svar på de seneste Antoine Griezmann og Manchester United overføres rygter rygter til et varmt emne. Antoine Griezmann, på sin personlige Twitter, sagde, at han stadig var en Atletico Madrid-spiller, Billige Fodboldtrøjer billigt klik her! Og alle rygter om overførslen var ugrundede. Efter at have vundet Europa League Championship, er det almindeligt kendt, at dette er en stor Forhandlingschip til Manchester United for at underskrive Antoine Griezmann om sommeren. Og der har været medierapporter, at Antoine Griezmann har accepteret personlig behandling fra Manchester United.

Uanset udenfor offentlighedens mening, hvordan Antoine Griezmann selv i Twitter for at modbevise omverdenen om hans fremtidige planlægningspekulation. Antoine Griezmann skrev på Twitter: "Alle rygerne er ubegrundede, jeg er stadig en Atletico Madrid-spiller, og min fremtid vil komme til en endelig konklusion efter min diskussion med mine sportsrådgivere." Nu Køb Atletico Madrid Trøje og nyd alle rabatterne.

Antoine Griezmann i sidste sæson for Atletico Madrid spillede 53 kampe, scorede 26 mål, Billige Køb Atletico Madrid Trøje til vores online butik. Hans kontrakt har klart en standardklausul, beløbet er 100 millioner euro. I sommeren var han den mest sandsynlige spiller, der blev underskrevet af Manchester Uniteds leder Jose Mourinho.

Gengivet fra:http://www.compuship.net/Antoine-Griezmann-siger-at-han-stadig-er-Atletico-Madrid-spiller