Franske angriber Griezmann nylig sagde hans Madrid atletisk holdkammerat Cork sendte en SMS for at spørge ham noget om Mbappe. Prisen forbliver den samme !!! Style Update? Bestil Fodboldtøj til børn bedste tid.

 

Som sæsonen klarede sig godt, Monaco Mbappe fik Deschamps' rekrutteret. Rapporterede, at den 18-årige angriber, forårsaget Real Madrids opmærksomhed, og på tirsdag, en fransk mod Spaniens venskabskamp, ​​vil han have mulighed for at give andre La Liga stjerne efterladt et dybt indtryk. Mens Kork er også en af ​​de midtbanespiller i den spanske trup, og han håber at vide mere om Mbappe. Køb Griezmann tøj til børn butik, den nye direkte butik online.

 

"Cork sendte mig en sms, lad mig se, hvor stærk om Mbappe," sagde Griezmann på et pressemøde før spillet. "Det var mandag, og jeg fortalte ham, at jeg ikke se noget endnu, men jeg ser frem til at se ham af mig selv denne uge."

 

"I morgen vil jeg se Mbappe, vi vil tale om de unge spillere, men jeg er glad for dem, der bare er kommet til landsholdet af unge people.We talt meget i Frankrig, drengene er meget hård træning, se, at de ønsker at blive en fransk land en del af holdet, er det en god ting for os.

 

Når det kommer til Spaniens spil, fransk træner Deschamps sagde: "Dette er en høj-niveau spil, selv om det er en venskabskamp, ​​men mod Spanien sådan en fodbold-ledede land, altid meget spændende, ligesom det samme spil med Italien eller England . "

 

"I de sidste par år har vi altid mødt på banen, inden da vi håber at se holdet har en vidunderlig præstation." Vil du købe nyere Griezmann tøj til børn, skal du være opmærksom på vores hjemmeside, vil vi opdatere det nye produkt til enhver tid.

Griezmann og Mbappe der er mere stærkere

Læs mere på:http://www.compuship.net/Griezmann-og-Mbappe-der-er-mere-sterkere