Luis Suárez var en typisk teenager. Han gjorde ikke vige tilbage fra at udtrykke sine følelser. Han ønskede at græde, så han gjorde. Han rullede på sengen jammer, fylde sit værelse med tårer, fordi hans kæreste Sofia ikke længere var der. Hans brødre forsøgte at vække ham ud af hans kvaler: "Kom nu, stop rode rundt, du har fået et spil i dag." Gennemse vores fulde udvalg af fodboldtrøjer og støtte holdet i stil. Bestil din Billige Fodboldtrøjer dag!

 

Suarez var sikker fodbold hverken ville være hans liv eller hans levebrød. Han var 15, spiller i Nacional ungdom set-up i uruguayanske hovedstad Montevideo. Han var en fattig student, gik ud næsten hver nat og undlod at udføre på banen. Chiefs på Nacional var allerede ved at forberede at lade ham gå.

 

Sofia, i mellemtiden, var fra en rigere familie, hvis forældre havde skilt. Hun boede i Solymar, 24 km fra Montevideo. Forholdet startede som en typisk teenager romance, med stjålne øjeblikke sammen, lyssky kys, men det langsomt blev mere og mere alvorlig. Hun var et par år yngre og en skyfri personlighed, og var med til at berolige den rasende unge tyr. Den rebel begyndte at berolige down.Buy vores utrolige udvalg af Barcelona tøj til børn alle til lave priser, perfekt Barcelona Fodboldtrøje børn for alle sande fans!